Pretraga
Filters
Vaša košarica je prazna.
Sortirajte kao
Prikaz po stranici

Cuvee Rendezvous 2012

PROIZVODNJA SAMO U NAJBOLJIM VINSKIM GODINAMABERBA 2012 - Kupažiranje zajedno tri crne sorte – Cabernet Sauvignon, Merlot i Vranac, nakon najmanje tri godine proizvodnje u bačvama i dozrijevanja u podrumu te nakon punjenja još najmanje dvije godine odležavanja i dozrijevanja u podrumu u boci. Vino snažnih tanina i alkohola, izraženih sortnih karakteristika sva tri vina koja su u kupaži, koja se izmjenjuju u okusima i mirisima.Suho vino.
€40,00

Cuvee Rendezvous 2020

PROIZVODNJA SAMO U NAJBOLJIM VINSKIM GODINAMABERBA 2020 - Kupažiranje zajedno tri crne sorte – Cabernet Sauvignon, Merlot i Vranac, barikirano u novim hrastovim bačvama i dozrijevanja u podrumu te nakon punjenja još najmanje dvije godine odležavanja i dozrijevanja u podrumu u boci. Vino snažnih tanina i alkohola, izraženih sortnih karakteristika sva tri vina koja su u kupaži, koja se izmjenjuju u okusima i mirisima.Suho vino.
€18,00

Merlot 2012

BERBA 2012 - Vino je intenzivno rubin crvene boje, okusa aronije, crnog ribiza, šljive, karakterističnog okusa trave sa dosta alkohola i relativnom kiselinom,zaobljenih tanina, suho vino. 48 mjeseci u boci na dozrijevanju u podrumu prije prodaje. Barikira se u malim hrastovim bačvama 225 litara, srednje paljenim. Suho vino. Nagrada u Londonu 2019, IWSC 90 bodova.
€40,00

top